Malawi
Volgende keer zijn we terug met nog meer Malawi en dan zullen we misschien nog eens een foto proberen te uploaden. We hebben best wat mooie kiekjes, maar uploaden met dit internet zorgt voor te veel frustraties.
Een knuffel uit Malawi, the warm hart of Africa!
Henk en Benjamin
Altijd leuk om te lezen, zeker als je je verveelt op het werk :D. Thanks guys en nu de foto's nog.
x
Het klinkt allemaal weer als een mooi avontuur! Ben benieuwd naar de foto's die erbij horen! En Henk, je hebt het vast al gehoord van Ingrid, maar jullie zijn opgenomen in het PVV-programma als de gemiddelde nederlander, misschien kun je daar nog over opscheppen als je aan de lokale bevolking moet uitleggen wat Nederland is:) Veel plezier nog!
Lieve Benjamin
Genieten zeer van jullie verhalen. Geestig verslaggevers pennetje. Wensen jullie nog een supertijd.
Liefs O en O
Fantastisch mannen! Heel erg koel allemaal en wat een gave foto's. Genieten!
xx
Gaaf!
Hey heren!
Ik heb net jullie verhalen helemaal bijgelezen en foto's bekeken! Echt super! Moet er zo om lachen, jullie schrijven ontzettend leuk! Het gaat heel raar zijn (en eigenlijk ook weer veel te normaal:beetje dubbel dus) om in NL te zijn! Geniet er dus ontzettend van! Het eerste weekend van september hoor ik graag alles in levende lijve!
Veel liefs Janske
Yo Henk en Benjamin,
Tijdje geleden maar daar ben ik dan weer.
Veel mensen vragen waar je bent Henk.
Nou in Afrika. Makkelijk hè. Ik lees en zie dat jullie het erg naar de zin hebbe.
Houwe zo.
Ik ben jalours, maar goed nog 2 maanden en dan mag ik ook even weg.
Geniet lekker en de verhalen horen we graag als jullie terug zijn, inclusief een hele foto presentatie in de stadsgenoot.
Henk Nogmals dank voor de foto met jou en het shirt van de Jij & Wij.
Relax en geniet. groeten van de stadsgenoten.
Hey jongens,
Wat leuk om de verhalen van Malawi te lezen.
Heimwee hier alom dus geniet ervan zou ik zo zeggen!!
Als je zin hebt om eens te 'ouwehoeren' in Nederland of België let me know. :)
Saluutjes ;)
Silke
hoi henk wat een geweldige ervaringen en leuk om te lezen! en voor de 21e.....we heffen weer samen het glas.
een van harte verjaardagszoen...annekex
Ha neef, van harte gefeliciteerd! Ik wens je nog veel leuke avonturen toe. Geniet van je tijd daar!
Liefs
lang zal hij leve in de gloria!
van harte gefeliciteerd
drink er een borrel op en in gedachte eet je er een lekkere taart van lakerveld bij.
dikke kus
DUDE GEFELICITEEERD!!!
We hebben al goed op je gedronken hier...
Geniet van Malawi en laat snel weer wat van je horen!
Hey mannen!
Jullie vermaken je zo te lezen nog prima daar in het prachtige Afrika...en 't mag nog even duren voor jullie!
Tja, hier is 't normale leventje weer opgestart, werken, huisje zoeken, 'je kent 't wel'!
Ben heeel benieuwd wat jullie de afgelopen weken gezien en gedaan hebben, dus wacht met smart op een nieuw verhaal!
En zoals Jans al zei: Tot in het derde weekend van september!
Liefs, Inge
Nice :-)
Als jullie in Coffee Bay zijn (in de buurt van Durban (7uur rijden)), vraag dan naar Silas (afro) en Manuela (mijn zus). . Ikzelf kom 4 juli voor de laatste week van het WK naar JB, om daarna ook mijn zus op te zoeken. Zou mooi zijn jullie te zien...!
Groet,
Pepijn
je zult in Coffee Bay ongetwijfeld in hostel/bar Coffee Shag komen, daar kennen ze Silas sowieso. Hij geeft toertjes en kent hostel eigenaren, dus wie weet een dealtje hier en daar :-)
Groet,
Pepijn